Bursa

Tisztelt Diákok!

Magyaregregy Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve ezennel kiírja a 2018. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatokat:
Az ösztöndíjpályázat „A” típusát a magyaregregyi állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatásban tanuló hallgatók számára a 2018/2019. tanév második és a 2019/2020. tanév első félévére vonatkozóan, míg az
Az ösztöndíjpályázat „B” típusát a magyaregregyi állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.
A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx
A pályázat benyújtásának módja és határideje: Az Eper-Bursa rendszerben kitöltött és onnan kinyomtatott pályázatot, aláírva a kötelező mellékletekkel együtt kell benyújtani 2018. november 6-ig:

Önkormányzat (7332 Magyaregregy, Kossuth u. 73.)
Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön automatikusan hozzájárul ehhez (a sütikről bővebben itt olvashat)
Rendben