Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Víg Sajtmester Vendégháza

FONTOS! A szobákat egymás számára ismeretlen „csapatoknak” nem adjuk ki, tehát a házban egyidejűleg csak együtt érkezők tartózkodnak. 🙂

Vályogból épült vendégházunk nyáron kellemesen hűvös, az év hidegebb hónapjaiban norvég fűtőpanelek biztosítják a meleget, a cserépkályha pedig a romantikát. A háromágyas hálószobákat régi falusi bútorokkal rendeztük be, a nappaliban a kényelmes ülőgarnitúra mellé könyveket és társasokat is bekészítettünk. A fürdőszobában épített zuhanyfülke, a konyhában villany főzőlap, mikró, kenyérpirító, melegszendvics-sütő, vízforraló és kávéfőző van. A bojler nem éjszakai árammal működik, tehát a meleg víz nem fogy ki. A házban kisállat, házi kedvenc elszállásolására sajnos nincs lehetőség, DE : 10 percre tőlünk, Mázán működik a Főnix Kutyapanzió, ajánlom szeretettel.
A házhoz nagy füves udvar és gyümölcsös tartozik (eper, ribizli, tüskétlen szeder, alma, cseresznye), az aktuális termésből, illetve a betelepített fűszernövényekből vendégeink szabadon csemegézhetnek. Sajtkészítők vagyunk, tehéntejből készült termékeinkből, illetve a helybeli kistermelőktől vásárolt mézből, sonkából, kolbászból, tojásból –igény szerint – reggelit is kínálunk, ennek ára a szoba árában nincs benne. Sajnos, speciális menüre – „-mentes” –nincs lehetőség.
A szabadtéri bográcsozáshoz, tárcsán sütögetéshez a tűzifát biztosítjuk.
Emellett kínálunk saját programokat is, előzetes egyeztetés alapján: A vendégháztól pár perc sétára található gazdaságunk délelőttönként látogatható. Fakultatív program keretében bemutatjuk a sajtkészítést, szappankészítést, illetve csuhézni, kosarat kötni is meg lehet tanulni nálunk. A programok ára a szoba árában nincs benne.
Magyaregregynek saját kis erdei strandja van, és a falu határában található Máré-vár is látogatható. A környék remek kikapcsolódási lehetőségeket kínál: Pécset nem kell bemutatni, de érdemes felkeresni Pécsváradot, és Püspökszentlászlót is. Magyarhertelenden termálfürdő, Bikalon a reneszánsz élménypark, Szászváron Alsáni Bálint egykori pécsi püspök nemrégiben felújított nyári palotája várja a vendégeket. Meg persze túraútvonalak, növényritkaságok tömkelege, és horgásztavak is.
Ami még fontos lehet: Magyarországon mindhárom saját mobilhálózattal rendelkező szolgáltató különböző sebességet tesz elérhetővé előfizetőinek és természetesen a lefedettség is változó. Az Ön szolgáltatója által kínált lehetőségekről, kérjük, tájékozódjon a „lefedettségi térkép” használatával, amely mindhárom mobilszolgáltó oldalán elérhető.

Várjuk szeretettel!

Contact