Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Szebényi Vendégház

Családoknak is ideális

Teljes ház, nagy kert – virágokkal, árnyat adó fákkal, gyönyörű panorámával- és nyugalom. Ez fogad, ha vendégházunkat választod.
Szeretettel várunk a Keleti-Mecsek természeti értékekben gazdag , dombokkal ölelt völgységi falvába Magyaregregyre. Nagyon szép a falunk, de főleg a környéke. Erdő, patak, Máré vára. Szép környezet, tiszta levegő.
Természetjárást kedvelő családokat, nagyobb baráti társaságokat várjuk vendégházunkba, mely kizárólag a vendéglátás célját szolgálja. A házban, 3 szobában összesen 10 fő fér el. A szálláshely Magyaregregy csendes utcájában, szép környezetben található. Kóstolót adunk méhészetünk termékeiből, saját készítésű, engedéllyel rendelkező, kézműves szappanokkal várjuk. Vendégházunk 2021. április 1-től megújul. Kibővül az emeleten plussz konyhával, szuper-kényelmes ágyakkal, szép és hangulatos szobákkal várjuk Kedves Vendégeinket. Képeket folyamatosan, de legkésőbb május végén frissítjük!

Az ár nem tartalmaz fűtési költséget. Igény esetén, ez gázóraállás szerint fizetendő.
Látnivalók, szórakozás a térségben:
Magyaregregy egyik nevezetessége a Máré vár, amely a völgyben helyezkedik el. A „várkapitány” szívesen kalauzolja körbe az érdeklődőket és mesél a vár történetéről. A várban hely- és vártörténeti múzeum is található.
A Vár-völgy bejáratánál található hideg vizes strand forró nyári napokon igazi felfrissülést ad az elfáradt vándoroknak, az ide látogatóknak.
Kisújbánya a Kelet-Mecsek Tájvédelmi Körzet közepén, egy festői szépségű medencében található. A falun egy patak folyik keresztül, és több forrás is található. A patak kivételes természeti szépségű völgye Óbányával köti össze a falut.

Püspökszentlászlói arborétum a kikapcsolódni és túrázni vágyók paradicsoma. A település külterületén nyílik a fokozottan védett bánáti bazsarózsa is.

Magyaregregy Mária Kegytemplom
A Tormavölgyben csordogáló patak vizétől több csodás gyógyulás is történt. Zarándokok tömege kereste fel a híressé vált helyet.

Élménybirtok, Bikal: Magyarország első családi élményparkja, ahol életre keltették a középkort!

Szászváron halastó várja a horgászokat. A vízparti halőrháznál napijegy kapható,parkolási lehetőség közvetlen a víz közelében van. Horgászási lehetőség csak partról lehetséges,csónak használata nem engedélyezett. A tó körül kialakított horgászhelyek legnagyobb része eső elleni beállóval, fapadokkal van ellátva. (10 km)

Mecsextrém Park:
Kalandok minden korosztálynak. Gokartozás, lovaglás, kéttornyú kötélpálya, mászófal, tiroli csúszópálya stb. 35 km

Orfűi Aquapark: Hét csúzda, 1400nm alapterületű élménymedence, 43 nm pezsgőmedence, gyermekmedence, vizi játékok, bébipancsoló.

Abaligeten Cseppkőbarlang és denevérkiállítás: Dél-dunántúl leghosszabb kiépített, patakos barlangja. A barlang gyógyhatását az orvostudomány is igazolta, ennek köszönhetően gyógybarlanggá minősítették. 35 km

Fürdőzés a dombóvári termálfürdőben 25 km

Magyarhertelendi Termálfürdő: Kedvező hatással van a reumatikus, izületi, keringési és idegrendszeri megbetegedésekre. 25 km

Szeretettel várjuk!

Contact