Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Póra Vendégház

Magyaregregy

Családoknak is ideális

A Kelet-Mecsek, a Völgység gyöngyszeme Magyaregregy főutcája a helyi hagyományok őrzője, az Arnold ház, Mészáros és Helytörténeti múzeum, a Szent Kút vallási kegyhely.
A hegyoldalba nyúló Rákóczi utcában erdők alját díszíti a 3 napraforgós Póra Ház. Romantikus környezet, tiszta levegő, szép kilátás a teljesen felújított modernizált parasztportából. A vastag falak nyáron is hűvösek. A hatalmas kerekes kúttal díszített udvar az erdőig tart. Szabadtéri főző-sütőhely kialakítva. Gyermekeknek főként ideális a nagy udvar labdázni, fogócskázni, valamint ha az utcán támad kedvük játszani, nyugodtan megtehetik, mivel a forgalom ebben az utcában minimális. Ettől lesz csendes, békés nyugodt a kis ház.
2 db szobájában 6 főre biztosít szállást. A belső helyiségeket ritka festett, korhű parasztbútorok díszítik.
A házikó 2021 első hónapjaiban teljeskörű felújításon esett át. A helyiségek burkolatai a ház jellegét megtartva kerültek kicserélésre, valamint a nyílászárók teljeskörű cseréje során is különös gondot fordítottunk arra, hogy az eredeti, de mégis új külső várja a vendégeket.

Irányár: 5.000 Ft/fő/éj.

Téli szánkózásra csak a kert végéig kell menni. Nyáron közel a strand Magyaregregyen, kerékpáros túraprogramok a Völgység falvaiba, gyalog a Máré várhoz, a Zengő csúcsra, a Zengőalja faluiba.
További kikapcsolódási lehetőségek várják Önöket, melyek autóval, vagy helyközi buszokkal is könnyen megközelíthetőek ( melyekben szívesen nyújtunk segítséget):
– Bikalon a Puchner kastély területén kiépített reneszánsz élménybirtok, mely egész évben színes programokkal várja a vendégeket.
– Komló és Pécs között található Mecsextrém Kalandpark, mely kicsiknek és nagyoknak is egyaránt izgalmas kikapcsolódás.
– Sikondán, Magyarhertelenden található wellness központok, illetve nyáron kültéri medencékkel várják vendégeiket.
– A tavak kedvelőinek ajánljuk figyelmébe Orfű helységét, ahol a tóban mártózás, csónakázás, vízi biciklizés, illetve evezés is lehetséges, ezen felül a tó mellett kialakított Aquapark is várja a csobbanni, csúszdázni vágyókat.

Contact

  • 7332 Magyaregregy, Rákóczi Ferenc utca 97.