Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Kozmann Vendégház

Magyaregregy

Családoknak is ideális

Kozmann Vendégházunk a Keleti-Mecsek szívében Magyaregregyen található. A hétszázötven lakost számláló község egy gyönyörű,erdős, domboktól övezett völgyben fekszik a Máré vára szomszédságában. A hagyományos parasztházunk a település középső részén, de nem főút mellett áll, nagy udvarral, gyümölcsöskerttel, istállóval, pajtával körülölelve. A ház jellegének megfelelően három egymásba nyíló szobával, berendezett konyhával, fürdőszobával rendelkezik, mely öt vendég számára nyújt ideális pihenést. A füves udvar parkolásra is használható, mely kettő gépkocsi kényelmes és biztonságos tárolását teszi lehetővé.A sütni, főzni vágyok számára a kertben és a pajtában tárcsa, nyársalóhely,bogrács és faszenes grill áll rendelkezésre, igény esetén tűzifát ingyen biztosítunk.

Közel száz esztendős istállónk „házi múzeumként” és sportolási lehetőségként lett berendezve, korabeli bútorok, rex, billiárd, pingpong asztal és darts közül lehet választani, melyek használata a vendégek részére ingyenes. A házat csak egyben adjuk ki, az ár nem tartalmaz fűtési költséget, igény esetén ez gázóraállás szerint fizetendő. Falunkban található bolt, posta, katolikus templom, mely Mária kegyhely és presszó-fagyizó.

A környéken jelzett turistautak, csodálatos erdők várjuk a kirándulni, sétálni vágyókat, hideg vizes erdei strand a bátrakat és a Máré vára a letűnt korok szerelmeseit.

Rövid autózás után megcsodálhatják a Püspökszentlászlói kastélyt és arborétumot, Kisújbánya sváb népi építészetét, a Cigányhegyi-kilátót és a pusztabányai

Üveghuta romjait. Fürdeni vágyók felkereshetik a közeli Sikondafürdőt, a magyarhertelendi Termálfürdőt és nyáron az orfűi tavat, a Mecsextrém park pedig kicsiknek és nagyoknak nyújt feledhetetlen szórakozást. Szászváron horgásztó várja a horgászokat, napijeggyel, parkolási lehetőséggel, csónak használata nem engedélyezett.
A bikali Élménybirtok húsz kilométerre található, ez Magyarország első családi élményparkja, ahol életre keltették a középkort.
Szeretettel várjuk Önt és kedves családját, barátait!

Contact